Kundservice 040-412100

Bastubelysning LED 6-PACK

Bli först med att recensera denna produkt

Bastubelysning direktimporterad från experter i Finland. Skapa en mysig miljö i din bastu!

Lagerstatus: Levereras inom 6-10 dagar

1 990 kr

* Obligatoriska fält

Detaljer

Bastubelysning med alla tillbehör som krävs för installation av 6st lampor

Med dessa tåliga bastulampor kan du verkligen skapa en mysig miljö, precis som det ska vara i en bastu. Inte helt oväntat importerar vi denna bastubelysning från en Finsk leverantör som vet hur man får den rätta bastukänslan.Lamporna finns att välja i 4 olika färger för att passa in i din bastumiljö.

Paketet innehåller förljande delar

6st 12V spotlampor: Förbrukning 0,3W, ljusspridning 22 grader, IP44, 3000K, håltagningsmått 12mm, 22cm värmetålig sladd med snabbboppling.

6st 5m långa värmetåliga kablar:  Dessa skall sitta mellan lamporna och det kopplingsdon som medföljer paketet. Snabbkoppling finns i båda ändar.

1st kopplingsdon: De 5m långa kablarna ovan anslutes till ett kopplngsdon som har anslutningsmöjlighet för hela 16st lampor. Kopplingsdonet har 5m kabel med snabbkoppling som ansluts till transformatorn.

1st 12V transformator: Transformatorn har 55cm sladd med stickkontakt för 230VAC i ena änden och uttag för snabbkoppling som finns på kopplingsdonet.

OBS: Drivdonet och kopplingsdonet har inte värmetåliga kablar. Dessa bör monteras utanför bastun och helst så nära golvnivå som möjligt. Drivdonet har IP-klass 21. Lamporna skall monteras minst 0,5m från och inte sitta direkt över bastuagregatet.

 Mer information

Artikelnummer bastubelysning-6-pack
Kapslingsklass IP44
Vattentålig Ja

Alternativ till denna