Bastubelysning LED 9-PACK

Bli först med att recensera denna produkt

Bastubelysning direktimporterad från experter i Finland. Skapa en mysig miljö i din bastu!

Lagerstatus: Levereras inom 6-10 dagar

2 390 kr

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning

Detaljer

Bastubelysning med alla tillbehör som krävs för installation av 9st lampor

Med dessa tåliga bastulampor kan du verkligen skapa en mysig miljö, precis som det ska vara i en bastu. Inte helt oväntat importerar vi denna bastubelysning från en Finsk leverantör som vet hur man får den rätta bastukänslan.Lamporna finns att välja i 4 olika färger för att passa in i din bastumiljö.

Paketet innehåller förljande delar

9st 12V spotlampor: Förbrukning 0,3W, ljusspridning 22 grader, IP44, 3000K, håltagningsmått 12mm, 22cm värmetålig sladd med snabbboppling.

9st 5m långa värmetåliga kablar:  Dessa skall sitta mellan lamporna och det kopplingsdon som medföljer paketet. Snabbkoppling finns i båda ändar.

1st kopplingsdon: De 5m långa kablarna ovan anslutes till ett kopplngsdon som har anslutningsmöjlighet för hela 16st lampor. Kopplingsdonet har 5m kabel med snabbkoppling som ansluts till transformatorn.

1st 12V transformator: Transformatorn har 55cm sladd med stickkontakt för 230VAC i ena änden och uttag för snabbkoppling som finns på kopplingsdonet.

OBS: Drivdonet och kopplingsdonet har inte värmetåliga kablar. Dessa bör monteras utanför bastun och helst så nära golvnivå som möjligt. Drivdonet har IP-klass 21. Lamporna skall monteras minst 0,5m från och inte sitta direkt över bastuagregatet.

Vill du ha en dimbar lösning? Det finns två sätt att skapa en dimbar lösning med dessa bastulampor.

Dimbar lösning 1 (rekommenderad): Köp till och byt ut den transformator som finns i kittet till en som är dimbar. Vi rekommenderar att man använder en 12VDC transformator som är av typen push dimbar dvs. där du dimrar dina lampor i kombination med en återfjädrade strömbrytere.

Inkoppling lösning 1:  230VAC-->återfjädrande strömbrytare-->dimbar push transformator-->LED-bastubelysning

DImbar lösning 2: Alternativet till ovan är att behålla transformatorn i kittet och använda en dimmer på 12VDC sidan av transformatorn.

Inkoppling lösning 2: 230VAC-->ej dimbar 12VDC transformator-->12VDC dimmer-->LED-bastubelysning

 

Mer information

Mer information

Artikelnummer bastubelysning-9-pack
Kapslingsklass IP44
Vattentålig Ja

Recensioner

Skriv din egen recension

Recensera: Bastubelysning LED 9-PACK

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Ljusstyrka
Kvalitet
Ljusfärg
Pris

Produktfiler