I Januari fick vi downlights från aaxsus 2012 års kollektion. Här hade man satt ljuskvalité i fokus och vi är supernöjda med ljusfärgen. Vi har nu många elektriker som har provat våra lampor och hört av sig till oss. Till skillnad från andra märken har aaxsus valt att istället använda en transformator till varje downlight vilket uppskattas av många i elbranschen. De vi har pratat med har även varit supernöjda med ljusfärg och att lamporna har mycket hög färgåtergivning.

Downlights från aaxsus har en ljusfärg på 3000K vilket motsvarar en halogenlampa på full effekt. Upplevelsen är att dessa downlights ger ett varmare ljus jämfört med många andra lampor med lägre kelvin värden (ljustemperatur). Detta beror på att den höga färgåtergivningen (Ra eller CRI) tar fram färger på ett bättre sätt. De enda klagomålen vi haft på lamporna är att vi fick en leverans med felvända fjädrar. Har du som läsare fått en sådan lampa får du givetvis höra av dig till oss.

Vår bästsäljare inom LED downlights har än så länge varit 4W i vit färg. Denna lämpar sig bra för många hemanvändare då armaturen får plats om man sänker taket med en 45mm regel. LED downlights har gjort att man vid nyinstallation kan behålla en högre takhöjd jämfört med halogenlampor.

 

Klicka här för att hitta lampan på hemsidan