Här kommer du att kunna se bilder på belysning som skickats in av våra kunder. Vi hoppas att detta skall ge inspiration och idéer om var och hur du kan installera olika sorters LED belysning. Vi vill tacka alla er som skickat sina bilder och hoppas att ni är nöjda med både produkter och service.

Har du bilder som du vill att vi skall visa på sidan. Skicka isf dessa som bifogad fil till [email protected]

RGB LED list

Här ser ni en fin installation på RGB LED list som en kund har gjort. Är ni intresserade av listen så hittar ni den här

Kund skriver: "Hej Ledgiganten! Min dotters garderob fick ett rejält lyft med hjälp av er. Den fungerar nu mer som nattlampa, mysbelysning och discolampa."

RGB LED list kundfotoRGB LED list kundfoto 2

LED slinga i trappuppgång

Här är ytterligare en fin installation av en LED list. Kunden har inte angett vilken av våra LED lister bilderna visar men vi tror att det är artikel: 1485. Vill även passa på att berömma denna kund då vi tycker att installationen är mycket fin och påhittig.

Kund skriver: "Det är mer släpljus än vad som framgår av bilderna. Det är bra att det går att dimra ljuset med."

LED list 14,4W 2 LED list 14,4W

 LED E27 lampa och LED i vitrinskåp

En kund som har tagit fina bilder på ljuskrona och glasskåp. Vi vet inte vilka lampor bilderna visar men vi antar att det är en LED E27 lampa i ljuskronan och kanske en av våra LED puckar inne i skåpet.

E27 lampa i snygg ljuskronaLED i glasskåp

GU10 LED lampa från aaxsus

Denna bild fick vi från en kund som köpt GU10 lampor av märket aaxsus (artikel 1821) . Kunden var helnöjd och sänkte sin elförbrukning med ca 90%. Just denna lampa lämpar sig mycket bra för att belysa tavlor då den har ett ljus med mycket bra färgåtergivning.

GU10 LED från aaxsus

 LED List och alu profil under köksskåp

Denna kund har gjort en installation som numera är mycket populär.

Kund Skriver: "Hej! Här kommer en bild på hur vi använder er ledlist 3540 som bänkbelysning i köket. Den är monterad i aluminiumskenan 3541 som ni också säljer och vi har valt en dimmbar transformator för att få mysbelysning under måltider. Ledlisten lyser upp glasskivan ovanför bänken på ett mycket effektfullt sätt."

LED list med alu profil

LED Downlight från aaxsus

  Här är en kund som har installerat LED downlights i ett vardagsrum. Kunden har installerat 6W lampor artikel 1872 och 15W  artikel 1874. 6W lamporna har man monderat 15cm från väggen för att få en effektfull och snygg effekt. 15W lamporna rekommenderas om man har högra i tak men självklart går de även att använda om man har normal takhöjd.

Kund skriver: "Vi har installerat aaxsus downlights och är hur nöjda som helst. Om lamporna är tända så vill ingen i familjen vistas i övriga rum i hemmet. Belysningen är verkligen toppklass!"

aaxsus LED downlight

LED downlight 6 och 15W

Fin installation av LED list

Här är en kund som har gjort en mycket fin installation av LED list 4,5W/m. Kunden har här monterat en LED list från aaxsus med hög ljuskvalitet (artikel: 1488IP). Denna har han kombinerat med en primärdimmad transformator på 12W (artikel:1585).

Kund skriver: Tack för all hjälp jag fått av er! Jag är helnöjd med mina LED prylar.

aaxsus LED list 4,5W/m