Under midsommar testade jag vår LED-slinga med solcell.

Då jag var på annan ort hade jag endast en dag på oss att ladda slingan och jag var orolig att detta inte skulle räcka. Givetvis är det bäst att följa instruktionen och ladda upp batteriet ordentligt innan användning. Detta gör man genom att sätta slingan på ON läge under dagen och sedan ändra till OFF vid skymning.

Mitt intryck av slingan var att den lyser med mycket fint varmvitt ljus. Personligen gillar jag denna teknik med flera dioder inne i lampan. Denna typ av teknik passar bra för dekorativ belysning och ger inte ett stickande ljus från en och samma punkt.

Jag är faktiskt helnöjd med slingan. Om man ska säga något negativt är det just slingans längd (1,9m). För mitt behov skulle jag egentligen behövt 2st slingor.

Slingan vi har testat har artikelnummer 480-10