Kundservice 040-412100

Philips Hue Iris

Bli först med att recensera denna produkt

Philips Hue Iris - Ge liv åt ett rum med nästintill oändliga färgkombinationer

Lagerstatus: Levereras inom 6-10 dagar

739 kr
Philips

Produktbeskrivning

Detaljer

Philips Hue Iris

Iris är en lampa för inomhusbruk som ge liv åt ett rum med nästintill oändliga färgkompinationer. Lampan styrs med hjälp av din smartphone, surfplatta eller någon av de trådlösa strömbrytarna i Philips Hue serien. Iris ger 210 lumen och innehåller såklart en integreradljuskälla med LED-teknik.

Iris kan visa upp till 16 miljoner olika färgkombinationer och du kan få precis den ljusfärg som passar för situationen.

Kom igång

För att komma igång med dina Hue lampor behöver du först skaffa en Hue Bridge som du kopplar till ditt hemmanätverk. Hue bridge gör det möjligt att ansluta upp till 50 olika Hue lampor och styra dem via app eller Hue kontroll. Själva Hue bridge köper du separat eller genom att köpa ett startkit för att komma igång med dina lampor.

Några av möjligheterna med Hue

Hue systemet är uppbyggt med ZigBee-teknoligi som gör att du kan styra all din belysning trådlöst via nätverket. Deras källkod är dessutom öppen vilket gör att det finns en mängd olika 3e parts appar som har olika funktioner. Exempel på vad du kan få dina lampor att göra är att lysa i takt till en TV eller musik, visa olika ljusfärg beroende på vilket väder det är ute, tända belysningen när du närmar dig hemmet... ja, som du märker är det egentligen bara fantasin som begränsar vad du kan göra med dina lampor. Tack vare att du skapar ett användarkonto hos Philips kan du även styra eller programmera din belysning trots att du inte är i hemmet. Om du t.ex glömt släcka lamporna när du åkt på semester kan du enkelt lösa detta med hjälp av några få knapptryckningar. Bridgen som är själva länken i ditt system uppdateras automatiskt för att innehålla de senaste teknikuppdateringarna.

Enkelt att installera

Att Hue tekniken ger möjlighet att programmera sina lampor precis som man vill innebär inte att det behöver vara svårt. Att installera lamporna, fördela dem i grupper och välja olika ljusscener är mycket enkelt och man behöver ingen förkunskap. För de flesta funktioner finns som tur är appar som andra redan utvecklat till dig.

Mer information

Mer information

Tillverkare/Märke Philips
Artikelnummer PH4407
Lumen 210lm
Ljusfärg RGB
Förbrukning (watt) 10W
Dimbar Ja
Inkl. strömbrytare Ja
Lamptyp/produkttyp Bordslampor
Produktserie Philips HUE
Längd 125mm
Bredd 220mm
Höjd 150mm
Kapslingsklass IP20

Recensioner

Skriv din egen recension

Recensera: Philips Hue Iris

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Ljusstyrka
Kvalitet
Ljusfärg

Produktfiler