Plejd Bluetooth Dosdimmer DIM-01

Bli först med att recensera denna produkt

Plejd Bluetooth Dosdimmer DIM-01

Lagerstatus: Levereras inom 6-10 dagar

599 kr

Video


Produktbeskrivning

Detaljer

Plejd Bluetooth Dosdimmer DIM-01

Plejd har med sitt smarta meshnätverk via Bluetooth skapat ett stabilt och säkert smartsystem som är kompatibla med alla möjliga spottar och lampor. Har du länge viljat ha möjlighet att göra om din gamla belysning till smartbelysning så är detta något för dig! Plejd Bluetooth Dosdimmer DIM-01 är en universaldimmer som passar utmärkt till våra LED-spotlights och är enkla att installera för elektrikern.

Med hjälp av deras app kan du skapa senario och tidsinställa hur belysningen ska agera där hemma. Vill du bli väckt av belysningen i sovrummet, skapa mysbelysning på lördakvällen framför tvn eller låta belysningen följa solens upp- och nedgång? Allt detta är möjligt om du installerar Plejds dosdimmer i ditt hem. Börja smått och bygg sedan ut till fler rum, du kommer inte kommer bli besviken. Plejd appen är helt gratis och går att hitta där appar finns. 

Plejd är en dimmer som placeras i apparatdosan och kopplas till en återfjädrande strömbrytare för att dimmas. Det finns även en vridadapter som gör om den till en vriddimmer om det föredras. Artikel B1377731. Vill du montera dimmern på väggen eller i DIN-skena så finns det även en adapter som löser det. Artikel B1377790

Förutom att den adderar smartbelysning så fungerar den som en helt vanlig strömbrytare. Det häftiga är att du kan programmera att exempelvis ett dubbelklick startar ett senario som du ställt in i appen. Ett sådant senario kan vara att knappen i hallen ska släcka alla lampor innan du går utanför dörren. Med en rad olika finesser så har Plejd tagit marknaden med storm och blivit en en pålitlig tilverkare av just smartdimmer där du inte behlöver byta ut belysningen.

 

Artikel B1377701

Mått: 46x46x18mm

Mer information

Mer information

Artikelnummer B1377701
e-nummer E1377701

Recensioner

Skriv din egen recension

Recensera: Plejd Bluetooth Dosdimmer DIM-01

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Ljusstyrka
Kvalitet
Ljusfärg

Produktfiler