Därför ska du välja elprodukter från samma varumärke

När du ska byta ut eller sätta in nya eluttag är det en klar fördel att välja produkter från samma varumärke. Då vet du med säkerhet att allt fungerar ihop. Det är också enklare att utöka dina elinstallationer i framtiden.

När du ska installera nya lampknappar och eluttag i hemmet kan det vara en stor fördel att välja allt från samma varumärke. Då vet du att allt fungerar tillsammans och att det kommer gå smidigt att installera allt. Om du vill ha ett kvalitets varumärke som står för hållbarhet och riktigt hög kvalité ska du kolla in Elko som har innovativa och användarvänliga produkter. Deras produkter är inte bara funktionella, de har även en tilltalande design. Du kan hitta belysning, installationsdosor och olika tele- och dataprodukter. De har tre avdelningar, starkström, kontroll och kommunikation. Det finns även strömställarserier som med ramar i olika utföranden ger en utmärkt grund att stå på är du inreder ditt hem. Ramarna finns i stilrena färger och material. De erbjuder även infällt material för en mer dold installation. Deras produkter fungerar i alla rum i hemmet. En fördel med att använda produkter från samma varumärke är att du kan utöka ditt hem med smarta lösningar som exempelvis sound player och trådlösa system utan kabelinstallationer utan problem eftersom allt produkter är kompatibla.

Fördelar med produkter från samma varumärke:

  • Det passar ihop designmässigt i inredningen.
  • Produkterna är kompatibla med varandra.
  • Du slipper strul om du vill utöka dina elinstallationer.

Installation av el

Male,Hand,Puts,Plug,In,The,SocketTänk på att när du ska byta eluttag måste du ha kunskap om hur du ska gå tillväga. Om du inte kan är det bättre att anlita en elektriker. Vägguttag som är fast installerade på högst 16 ampere får du byta själv. Glöm inte att stänga av elen innan du genomför bytet. Om du vill ha ett vägguttag där det inte har funnits ett tidigare och där det krävs att el dras fram måste du anlita en certifierad elektriker som utför jobbet. Om du utför en elinstallation som där det är krav med en behörig elektriker kan du riskera att inte få ut pengar på din försäkring om något mot förmodan skulle inträffa.